Dette møde var
kulminationen af en meget frugtbar og sober debat på Karolines
Køkkens forholdsvis nye
blog. Den 18. maj 2006 vovede RDBs formand sig til at skrive
et
indlæg, der opfordrede Karoline til at udvikle en
buddingopskrift eller to.
Efter lidt
skriveri frem og tilbage og
et par
artikler i landets største aviser lovede KK at tage et
ekstra kulinarisk kig på buddingen. En afstemning om hvilken
buddingopskrift der skulle udvikles blev afviklet på deres
hjemmeside, og folkets yndling viste sig at være
chokoladebudding.
Som eksperter
inviterede Karoline RDB til at testsmage opskrifterne tirsdag
den 5. september 2006.
Mødet blev et
fantastisk indblik i hvordan et meget professionelt køkken
arbejder med at udvikle opskrifter. Vi fik en rundvisning og
satte os derefter til bords for at smage på de dirrende
delikatesser.
Hvad vi blev
præsenteret for, var to yderst velsmagende chokoladebuddinger og
en tredje dessert, der i vores (indrømmet særdeles puritanske og
præskriptivistiske) bog ikke kunne betegnes budding.
Med vores og
karolinepigernes kritiske ganer fik vi os snakket frem til
ændringer og forbedringer i opskrifterne og fik desuden
diskuteret buddingen plads i dessertlandskabet og Royale Danske
Buddingentusiasters rolle som interesseorganisation.
UPDATE 15/10 2006:
Opskriften på...
...Chokoladebudding med appelsinsirup er
her
...Chokoladebudding med marinerede pæreskiver er
her
...Vaniljebudding med likørsirup er
her (Læs: "Vaniljebudding")
|