forside | hvem er vi? | medlemskab | historie | arrangementer | opskrifter | downloads | berømte steder | presse | faq | gæstebog | links

Royale Danske Buddingentusiaster i pressen

Pressens interesse for vores forening er god. Vi var fx i Jyllands Posten før en turbanbombe gjorde avisen til den muslimske verdens hadeobjekt nummer et og gennem Ekstra Bladet er vi nået ud til hver eneste grillbar i Danmark.

Pressens interesse for foreningen er et tydeligt tegn på, at vi har etableret os som en vigtig brik i det store dessertspil.

Hvis du ser vores forening i pressen i dit lokalområde eller i et landsdækkende medie, så bliver vi rigtig glade hvis du sender os et tip på info(at)budding.dk

Klik på artiklerne for at nærlæse.

 

 

Den 14. august 2009 blev det tid til et interview med Danmarks mest aflyttede radiostation - P4. En station som - meget passende - har valgt at bruge budding.dk's farvepalet i deres logo. Sådan! Nå men, Eric lagde stemme og humør til en lille snak om budding, livet og kærligheden. Hør interviewet her

Besøg i øvrigt P4 Formiddags hjemmeside her (efter et par timer mere på budding.dk, naturligvis!)

 

 

   
Torsdag den 6. november 2008 røg vores lille forening i gratisavisen 24timerExtra. Et par dage efter interviewet blev bragt, blev det besluttet at lukke denne regionalversion af avisen. Ups, RDB undskylder…  

   
I juni 2007 blev vores kamp, for at få Arla til at lave ready to eat-buddinger, nævnt i KOM magasinet, som et eksempel hvad blogging kan føre med sig.  

   
Fredag den 15. december 2006 røg historien om vores forening ud til, den foreløbige taber i aviskrigen Datos, cirka 122.000 læsere.

Klik på artiklen til højre for at nærlæse.

 

   

Den 12. september lavede DRsyd en to-timers specialudsendelse om budding (på synnejysk udtales ordet med en kort og hård d-lyd). I den forbindelse stillede RDB op til et mindre radiointerview.

Hør interviewet her

Læs i øvrigt mere om udsendelsen her

 

 

   

I forbindelse med vores underskriftskampagne i maj og juni 2006, der gik ud på at presse Arla til at sætte budding tilbage på hylderne,  optrådte Royale Danske Buddingentusiaster i Danmarks største morgenavis MetroXpress fredag den 26. maj 2006.

Klik på artiklen til højre for at nærlæse.

 

   
Samme dag var vi også i Ekstra Bladet, der var så venlige at sætte vores hjemmesideadresse i deres artikel.

Klik på artiklen til højre for at nærlæse.

 

   
Også LandbrugsAvisen, der når ud til mere end 66.000 landmænd og andre interesserede, kørte historien om den lille forenings kamp mod fødevaregiganten Arla.

Klik på artiklen til højre for at nærlæse.

 

   
Jyllands Posten havde en ret Arla-kritisk artikel i deres JPÅrhus sektion torsdag den 1. juni.

Lad os lige slå det fast: Vi tror på det gode i Arla!

Klik på artiklen til højre for at nærlæse.

 

   
Politiken brugte onsdag den 7. juni 2006 næsten halvdelen af bagsiden på at bringe budskabet om vores indsamling og på at stille Arla nogle kritiske spørgsmål.

Klik på artiklen til højre for at nærlæse.

 

   
 

Torsdag den 8. juni kom Royale Danske Buddingentusiaster på hele Danmarks egen radioblåhval, nemlig P3.

Hør interviewet hvor formanden Eric Ziengs siger "Budding er dessertens konge!" lige her

 

 

   
Tirsdag den 13. juni blev det så vores allesammens tidsrøver eb.dk's tur til at køre historien om den lille forenings kamp mod Goliat.

Klik på artiklen til højre for at nærlæse.

 

   
 

Samme dag (13. juni) stillede formanden op til et telefoninterview med Radio Køge. Det blev til en snak om budding og det varme vejr (cirka i forholdet 60/40).

Hør interviewet lige her

 

 


   
Mandag den 19. juni gik vores indsamling ind i den afsluttende slutspurt mod de 1.000 underskrifter med en artikel på bt.dk

Klik på artiklen til højre for at nærlæse.

 

   
Den 1. august 2006 blev vi nævnt i Jyllands Posten som et eksempel i en artikel om underskriftsindsamlinger på nettet.

Klik på artiklen til højre for at nærlæse.

 

 
 

Den 20. april 2006 var Royale Danske Buddingentusiaster i Århus Studenterradios program Cyberspace Live. Programmet, der var dedikeret til budding, varede en time og indeholdt spændende indslag som: Døvsmagning af budding, oplæsning af afviste slogans og Eric der siger 'Jeg var lastvognschauffør'.

Læs mere om programmet og hør det her

 

 

På P1-programmet Apropos den 18. april 2006 blev Royale Danske Buddingentusiaster fremhævet som en feinschmeckerforening og dermed en redningplanke i det danske kulinariske discountland.

Hvis du vil høre Bjarke Stender (værten på P1s Apropos) udtale sig om RDB (og gæsten Albert Gedde udbryde: "Budding, det er jo forfærdelig) så klik her:

   

 

Apropos på P1 tirsdag den 18. april 2006

 
Udtalelserne ligger mellem 27:20 og 27:50

Avisen Campus, som er Århus Universitets avis, fyldte den 13. februar 2006 deres bagside med denne artikel.

Klik på artiklen for at nærlæse.


I tiden omkring julen 2005 markerede RDB sig i to af landets største dagblade; Ekstra Bladet og Jyllands Posten. Budskabet om en anderledes juledessert og om foreningens formål kom på fineste vis ud til det mætte og juletrætte danske folk, der sløvt trak på skuldrene og så mere TV.

Artiklerne er fra hhv.:

Ekstra Bladet, lørdag den 24. december 2005

JPÅrhus, tirsdag den 27. december 2005

Klik på artiklerne for at nærlæse dem.

 

 

 

 

forside | hvem er vi? | medlemskab | historie | arrangementer | opskrifter | downloads | berømte steder | presse | faq | gæstebog | links

 

Alt materiale på siden (herunder opskrifter, billeder, dokumenter, sange, lydfiler og videofiler) samt dens undersider er copyright © RDB 2005-2009 og må kun gengives med skriftlig tilladelse fra foreningen Royale Danske Buddingentusiaster. RDB er uafhængig af økonomiske, religiøse, etniske, politiske, nationale og racemæssige interesser. *årstallet for stiftelsen af foreningen er ikke 1734.